Malatya Bina Çöktü / Antep'te Suriyeli ailenin kaldığı bina çöktü; anne : Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Bakan koca yaptığı açıklamada,  . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

Malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Bakan koca yaptığı açıklamada,  . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya i̇nönü caddesinde bir bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü.

Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Bakan koca yaptığı açıklamada,  . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Bakan koca yaptığı açıklamada,  . Malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü.

Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü
Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü from www.manisagundemhaber.com
Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya i̇nönü caddesinde bir bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.

Malatya i̇nönü caddesinde bir bina çöktü. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Bakan koca yaptığı açıklamada,  . Malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.

Malatya i̇nönü caddesinde bir bina çöktü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya i̇nönü caddesinde bir bina çöktü. Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

Malatya Bina Çöktü / Antep'te Suriyeli ailenin kaldığı bina çöktü; anne : Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Bakan koca yaptığı açıklamada,  . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.